platba a doprava doprava a platba     kontakty kontakty
Vegan
Kašel a nachlazení premium

Kašel a nachlazení premium

Bylinný sirup k usnadnění odkašlávání

Vhodné na příznaky: nachlazení, kašel
Výrobce:GREEN IDEA
Balení:500 ml
Typ:doplněk stravy
Záruka:2 roky
Kód:60369
EAN:8595643603692
Dostupnost:   skladem

ks
348,00 Kč
cena je s 12% DPH

Popis

KAŠEL A NACHLAZENÍ PREMIUM

Doplněk stravy

100 % vegan

Originální receptura KAŠEL A NACHLAZENÍ PREMIUM spojuje byliny v unikátní komplex. Sirup je bohatý na vitamíny, minerály a další cenné látky, které slouží k usnadnění odkašlávání a tlumení úporného, dusivého kašle. O uvedených surovinách je historicky známo a je dohledatelné v literatuře, že slouží k podpoře při kašli a nachlazení.

Charakteristika účinných látek:

Jitrocel kopinatý byl v přírodním léčitelství používán v Číně již před třemi tisíci lety. Jitrocel je používán pro normální funkce dýchacího systému. Podporuje imunitní systém. Jedná se o přírodní antioxidant.
Ibišek je bylina, jejíž květ obsahuje značné množství ovocných kyselin a vitamínu C. Ibišek přispívá k normální funkci dýchacího systému a cévní soustavy. Přispívá k normální funkci imunitního systému. Ibišek vykazuje antibakteriální aktivitu. Ibišek je silný přírodní antioxidant. Posiluje tonus těla a vitalitu. Podporuje vylučování vody z organismu. Přispívá ke správné funkci cévní soustavy.
Yzop lékařský je silně aromatický polokeř s vysokým obsahem silic, organických kyselin, tříslovin a vitamínu C. Přispívá k normální funkci dýchacího systému. Bylinná směs vykazuje antimikrobiální aktivitu. Navozuje tělu tonus a vitalitu, celkově tělo osvěžuje.
Borovice lesní – nejpoužívanější částí jsou pupeny (Turio pini) sbírané před rozvitím – v březnu a dubnu. Aktivní látky získávané z pupenů borovice (silice, terebentin) podporují normální funkce dýchacího systému.

Aktivní látky:

 

Jedna dávka
5 ml

Denní dávka
3 x 5 ml

% RHP Referenční 
hodnota přijmu

Yzop lékařský standardizovaný extrakt 35 mg 105 mg Není stanoveno
Borovice lesní standardizovaný extrakt z kůry 17,5 mg 52,5 mg Není stanoveno
Jitrocel kopinatý standardizovaný extrakt z listu 9,8 mg 29,4 mg Není stanoveno
Ibišek súdánský standardizovaný extrakt z květu 7,7 mg 23,1 mg Není stanoveno
Vitamín C 2,33 mg 7 mg 8,8 % RHP

Složení: Glukózo-fruktózový sirup, Glycerol, Yzop lékařský (Hyssopus officinalis) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), Borovice Massonova (Pinus massoniana) standardizovaný extrakt z kůry (10:1), Jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata) standardizovaný extrakt z listu (10:1), Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) standardizovaný extrakt z květu (10:1), Kyselina askorbová (vitamín C), Sorban draselný

Doporučené dávkování: 3 x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem.

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu.

Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.

Země původu: Česká republika

Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika
tel.: +420 541 232 435, e-mail: info@greenidea.cz, www.greenidea.cz


Borovice
Ibišek
Jitrocel
Yzop

Doplněk stravy - definice dle zákona

Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích.

Účinnost přípravku a zajištění kvality nejsou při schvalování doplňků stravy posuzovány. Nicméně výrobce nesmí deklarovat nepravdivá tvrzení o účinku přípravku (zákaz klamání spotřebitele). Deklarované účinky musí být schopen kdykoliv doložit. Doplňky stravy musí splňovat veškeré platné normy kladené na potraviny. Jejich dodržování kontroluje Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI).

Doplňky stravy nesmějí být na obalu označeny léčebnou indikací (ani nesmějí vyléčení či prevenci chorob naznačovat), což je vyhrazeno pouze pro léčiva. Smějí být ale uváděny příznivé účinky na zdravotní stav uživatele - tzv. zdravotní tvrzení. Totéž platí i pro reklamu.

Rovněž se nesmí uvádět ani naznačovat, že vyvážená a různorodá strava nemůže poskytnout dostatečné množství živin.

Popis

KAŠEĽ A PRECHLADNUTIE PREMIUM

Výživový doplnok

100 % vegan

Originálna receptúra ​​KAŠEĽ A PRECHLADNUTIE PREMIUM spája byliny v unikátny komplex. Sirup je bohatý na vitamíny, minerály a ďalšie cenné látky, ktoré slúžia na uľahčenie odkašliavania a tlmenie úporného, ​​dusivého kašľa. O uvedených surovinách je historicky známe a dohľadateľné v literatúre, že slúžia na podporu pri kašli a prechladnutí.

Charakteristika účinných látok:

Skorocel kopijovitý bol v prírodnom liečiteľstve používaný v Číne už pred tromi tisíckami rokov. Skorocel je používaný pre normálnu funkciu dýchacieho systému. Podporuje imunitný systém. Ide o prírodný antioxidant.
Ibištek je bylina, ktorej kvet obsahuje značné množstvo ovocných kyselín a vitamínu C. Ibištek prispieva k normálnej funkcii dýchacieho systému a cievnej sústavy. Prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Ibištek vykazuje antibakteriálnu aktivitu. Ibištek je silný prírodný antioxidant. Posilňuje tonus tela a vitalitu. Podporuje vylučovanie vody z organizmu. Prispieva k správnej funkcii cievnej sústavy.
Yzop lekársky je silne aromatický poloker s vysokým obsahom silíc, organických kyselín, trieslovín a vitamínu C. Prispieva k normálnej funkcii dýchacieho systému. Bylinná zmes vykazuje antimikrobiálnu aktivitu. Navodzuje telu tonus a vitalitu, celkovo telo osviežuje.
Borovica lesná – najpoužívanejšie časti sú púčiky (Turio pini) zbierané pred rozvitím – v marci a apríli. Aktívne látky získavané z púčikov borovice (silice, terebentín) podporujú normálnu funkciu dýchacieho systému.

Aktívne látky:

 

Jedna dávka
5 ml

Denná dávka
3 x 5 ml

% RVH Referenčná
výživová hodnota

Yzop lekársky štandardizovaný extrakt 35 mg 105 mg Nie je stanovené
Borovica lesná štandardizovaný extrakt z kôry 17,5 mg 52,5 mg Nie je stanovené
Skorocel kopijovitý štandardizovaný extrakt z listu 9,8 mg 29,4 mg Nie je stanovené
Ibištek sudánsky štandardizovaný extrakt z kvetu 7,7 mg 23,1 mg Nie je stanovené
Vitamín C 2,33 mg 7 mg 8,8 % RVH

Zloženie: Glukózovo-fruktózový sirup, Glycerol, Yzop lekársky (Hyssopus officinalis) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (10:1), Borovica Massonova (Pinus massoniana) štandardizovaný extrakt z kôry (10:1), Skorocel kopijovitý (Plantago lanceolata) štandardizovaný extrakt z listu (10:1), Ibištek sudánsky (Hibiscus sabdariffa) štandardizovaný extrakt z kvetu (10:1), Kyselina askorbová (vitamín C), Sorban draselný

Odporúčané dávkovanie: 3 x denne 5 ml pre osoby s hmotnosťou 75 kg. Zvýšenie dennej dávky nie je zdravotným rizikom.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku a v mraze.

Upozornenia: Výživový doplnok. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je vhodný pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladajte mimo dosahu malých detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Prípadný zákal nie je na závadu.

Kajina pôvodu: Česká republika

Výrobca: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika
tel.: +420 541 232 435, e-mail: info@greenidea.cz, www.greenidea.cz


Výživový doplnok - definícia podľa zákona

Výživový doplnok je potravina, ktorej účelom je doplňovanie bežnej stravy a ktorá je koncentrovaným zdrojom vitamínov a minerálnych látok alebo ďalších látok s výživovým alebo fyziologickým účinkom, ktoré potravina obsahuje samostatne alebo v kombinácii, určená na priamu spotrebu v malých odmeraných množstvách.

Účinnosť prípravku a zabezpečenie kvality nie sú pri schvaľovaní výživových doplnkov hodnotené. Avšak výrobca nesmie deklarovať nepravdivé tvrdenia o účinku prípravku (zákaz klamania spotrebiteľa). Deklarované účinky musí byť schopný kedykoľvek doložiť. Výživové doplnky musí spĺňať všetky platné normy kladené na potraviny. Ich dodržiavanie kontroluje Štátna poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia (SZPI).

Výživové doplnky nesmú byť na obale označené terapeutickou indikáciou (ani nesmú vyliečenie či prevenciu chorôb naznačovať), čo je vyhradené iba pre liečivá. Smú byť ale uvádzané priaznivé účinky na zdravotný stav užívateľa - tzv. zdravotné tvrdenia. To isté platí aj pre reklamu.

Rovnako sa nesmie uvádzať ani naznačovať, že vyvážená a pestrá strava nemôže poskytnúť dostatočné množstvo živín.

Description

COUGH AND COLD PREMIUM

Food supplement

100 % vegan

The original COUGH AND COLD PREMIUM formula combines herbs into a unique complex. The syrup is rich in vitamins, minerals and other valuable substances, which are used to facilitate expectoration and suppress persistent, suffocating coughs. It is historically known about the mentioned active substances and can be found in the literature that they support the body during coughs and colds.

Characteristics of active substances:

Plantain was used in natural medicine in China three thousand years ago. Plantain is used for normal functions of the respiratory system. It supports the immune system. It is a natural antioxidant.
Hibiscus is an herb whose flower contains a significant amount of fruit acids and vitamin C. Hibiscus contributes to the normal function of the respiratory system and the vascular system. It contributes to the normal function of the immune system. Hibiscus has antibacterial activity. Hibiscus is a strong natural antioxidant. It strengthens body tone and vitality. It supports the excretion of water from the body. It contributes to the proper functioning of the vascular system.
Hyssop is a strongly aromatic shrub with a high content of essential oils, organic acids, tannins and vitamin C. It contributes to the normal function of the respiratory system. The herbal mixture has antimicrobial activity. It induces tone and vitality in the body, and generally refreshes the body.
Scots pine - the most used part is the buds (Turio pini) collected before opening - in March and April. Active substances obtained from pine buds (essential oil, turpentine) support the normal functions of the respiratory system.

Active substances:

 

1 dose
5 ml

Daily dose
3 x 5 ml

% RDI 
Reference Daily Intake

Hyssop standardized extract 35 mg 105 mg Not determined
Scots pine​ standardized extract from the bark 17,5 mg 52,5 mg Not determined
Plantain standardized leaf extract 9,8 mg 29,4 mg Not determined
Hibiscus standardized flower extract 7,7 mg 23,1 mg Not determined
Vitamin C 2,33 mg 7 mg 8,8 % RDI

Ingredients: Glucose-fructose syrup, Glycerol, Hyssop (Hyssopus officinalis) standardized whole plant extract (10:1), Massonova pine (Pinus massoniana) standardized bark extract (10:1), Plantain (Plantago lanceolata) standardized leaf extract (10:1), Sudanese hibiscus (Hibiscus sabdariffa) standardized flower extract (10:1), Ascorbic acid (vitamin C), Potassium sorbate

Recommended dose: 5 ml 3 times a day for people weighing 75 kg. Increasing the daily dose is not a health risk.

Storage: Store in a dry place at room temperature. Do not store in direct sunlight and or in frost.

Warning: Food supplement. Do not exceed the recommended dose. Not suitable for children under three years, pregnant and breastfeeding mothers. Keep out of reach of children! It does not replace a varied and balanced diet. Any cloudiness is not a defect.

Country of origin: Czech Republic

Manufacturer: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Czech Republic
tel.: +420 541 232 435, e-mail: info@greenidea.cz, www.greenidea.cz


Food supplement - definition according to the law

A food supplement is a food intended to supplement a normal diet and which is a concentrated source of vitamins and minerals or other substances with a nutritional or physiological effect, contained in the food alone or in combination, intended for direct consumption in small measured quantities.

The effectiveness of the product and quality assurance are not assessed when approving food supplements. However, the manufacturer must not make false claims about the effect of the product (prohibition of misleading the consumer). He must be able to prove the declared effects at any time. Food supplements must meet all applicable food standards. Their observance is checked by the State Agricultural and Food Inspection Authority (CAFIA).

Food supplements must not be marked on the packaging with a therapeutic indication (nor must they indicate a cure or prevention of disease), which is reserved for medicinal products only. However, beneficial effects on the user's health may be mentioned - so-called health claims. The same goes for advertising.

It must also not state or imply that a balanced and varied diet cannot provide sufficient nutrients.

Související produkty:

Vegan
Borovicový sirup - třtinový

Borovicový sirup - třtinový

Při kašli a nachlazení
Balení: 250 ml
Skladem:
128,00 Kč
ks
Vegan
Imunita premium

Imunita premium

Bylinný sirup na imunitu
Balení: 500 ml
Skladem:
348,00 Kč
ks
Vegan
Jitrocelový sirup - třtinový

Jitrocelový sirup - třtinový

Při kašli a nachlazení
Balení: 250 ml
Skladem:
128,00 Kč
ks
Vegan
Lichořeřišnice - bezlihová tinktura

Lichořeřišnice - bezlihová tinktura

Močový měchýř a imunita
Balení: 100 ml
Skladem:
188,00 Kč
ks
Vegan
Průduškový bylinný čaj

Průduškový bylinný čaj

Bylinný čaj pro podporu dýchacího systému
Balení: 20 sáčků
Skladem:
88,00 Kč
ks
Vegan
Yzopový sirup - třtinový

Yzopový sirup - třtinový

Při kašli a nachlazení
Balení: 250 ml
Skladem:
128,00 Kč
ks

Nepropásněte důležité akce a novinky

Přihlaste se k oděru newsletteru a získejte 15 % slevu na první nákup.